Nieuwsbrief nov 2013

Belangrijke telefoonnummers:
Gemeente: 14-070
Politie: 0800 – 8844
Ondernemersvereniging Beeklaan: 070 220 26 54 (info@nieuwebeeklaan.com)

Planten in Beeklaan
Ondernemers en de gemeente hebben samen plantenbakken en geveltuintjes geplaatst in de Beeklaan. Help ons om samen de Beeklaan schoon en mooi te houden, door afval weg te halen uit deze plantenbakken en geveltuinen. Spreek mensen aan, die afval veroorzaken.

Hondenpoep
Als u ziet dat mensen hun hond laten poepen voor de winkels, ook bij u, spreek de hondeneigenaren aan dat het daar niet mag. Men moet de eigen ‘rommel’ opruimen. Als dat niet lukt geef het dan door aan de gemeente via telefoonnummer 14- 070

Kapotte en verlaten fietsen
Zoals u heeft gemerkt staan er fietsen her en der geparkeerd die het straatbeeld verrommelen. De gemeente is bezig met een actie om dit op te ruimen. Heeft u vragen of klachten bel dan met 14-070.

Extra Laad- en losplekken
De ondernemersvereniging heeft aan de gemeente gevraagd om extra laad- en losplekken te maken in de Beeklaan. De gemeente is daarmee bezig.

Website Ondernemersvereniging Nieuwe Beeklaan
Kijk regelmatig op de website van de ondernemersvereniging, dan ziet u wat de vereniging doet : www.nieuwebeeklaan.com. Mist u iets of heeft u een suggestie of tip? Laat ons weten via info@nieuwebeeklaan.com of via telefoonnummer 2202654. Of loop binnen bij Beeklaan 167 (Yadin Reizen, de voorzitter)

Eindejaarsfeest 17 december a.s.
De ondernemersvereniging Beeklaan organiseert samen met bewoners en organisaties in de buurt ook dit jaar een leuk feest. 17 december a.s. vanaf 19.00 uur – 21.30 uur. U kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes, muziek en dans, een presentie van wat de ondernemers hebben gedaan in 2013 en veel meer. En u kunt een prijs winnen van 75, 50 of 25 euro als u een plan indient hoe de Beeklaan mooier, beter en veiliger kan worden in 2014. U wordt van harte uitgenodigd.

MAAK DE BEEKLAAN MOOI, HOU HET SCHOON EN VEILIG.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.